Romeros Miljövård AB

God morgon alla mina härliga läsare och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till ännu ett inlägg här på min blogg! Jag hoppas att ni alla har haft en trevlig helg och att ni ser fram emot veckan som kommer. Som ni vet älskar jag allt som har med städning att göra och tänkte idag skriva ett inlägg om ett städföretag i Järfälla som jag verkligen har fattat tycke för, nämligen Romeros Miljövård AB. Romeros Miljövård AB är ett företag som jag själv fick som tips utav en nära vän till mig, som flera gånger anlitat dem. Som ni säkert vet har jag en stor familj med 4 barn, vilket gör att städning inte alltid är någonting som man hinner med i vardagen. Jag har även väldigt svårt att få saker gjort i ett hem som är stökigt, och därför blev jag så lättad när vi hittade detta färetag.

Personalen hos Romeros Miljövård AB är enligt mig helt fantastiska. De arbetar mycket med kundservice, vilket är en viktig del i alla företag, enligt mig. De fick oss som kunder att känna oss trygga i det företag som vi valt att anlita. De är dessutom otroligt duktiga när det kommer till städningen. De arbetar med kvalitet och effektivitet och gav oss ett helt fantastiskt resultat. Vi har sedan denna gång anlitat Romeros Miljövård AB flera gånger, och blivit lika nöjda varje gång. Det är så otroligt skönt att få komma hem till ett välstädat hem efter jobbet, slippa tänka på allt stök och bara kunna umgås med familjen. Jag vet att flera av er läsare tidigare velat ha tips när det kommer till städföretag, och därför vill jag verkligen rekommendera er att ta kontakt med just Romeros Miljövård AB. Nu hoppas jag att ni får en fortsatt bra måndag, så hörs vi snart igen!