Magiska foton från vårt bröllop

God morgon på er kära läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla har haft en riktigt härlig helg och att ni ser fram emot vad denna vecka har att erbjuda er. Jag vet att ni är en hel del som har haft frågor angående vår bröllopsfotograf i Helsingborg som vi anlitade inför vårt bröllop. Jag vet att ni är många som har varit väldigt imponerade av de bilder som togs, och tro mig, det är även jag. CFoto heter det företag som vi valde att vända oss till inför vårt bröllop, och jag är så glad över att vi tog detta beslut. Någonting som jag verkligen värderar högt är bilder från stora och betydelsefulla händelser i livet. Jag är därför så glad över att vi hittade just CFoto, då denna fotograf verkligen har kunnat ge oss vad vi ville ha. Jag var väldigt nervös över denna del av vårt bröllop, då jag som sagt verkligen ser bilder som någonting betydelsefullt. Jag kontaktade flera olika fotografer innan bröllopet, och flera av de sa att de kunde hjälpa oss. Dock kändes inget företag seriöst eller professionellt. Det gjorde dock CFoto. Fotografen fick oss verkligen att känna oss bekväma framför kameran, vilket såklart är otroligt viktigt.

Bilderna blev dessutom hur fina som helst. Hon fångade verkligen kärleken i bilderna. Ljuset och färgerna blev verkligen magiska. Jag vet att ni är en hel del som ska gifta er i sommar och som letar efter en duktig fotograf, och därför vill jag verkligen tipsa er läsare som befinner er i Helsingborg, Mölndal eller Varberg med omnejd att vända er till just CFoto. Nu hoppas jag att ni får en fortsatt bra vecka, så hörs vi snart igen!